OSIGURAJTE BUDUĆNOST U GRADU SPLITU, KVART MEJAŠI

Split, slikoviti hrvatski grad na Jadranskom moru, oduvijek je bio sinonim za povijest, kulturu i prirodne ljepote.
Mejaši su se iz zapuštenog kraja transformirali u naprednu zajednicu.

PORTA SPLIT, poznata po svojim uspješnim projektima, također utječe na ovu transformaciju svojim najnovijim pothvatom, stambenim kompleksom Porta Split.

Porta Split projek; napredna tehnologija gradnje; stanovanje u Mejašima; Porta Split stanovi, Porta SPLIT project

PORTA SPLIT

PORTA GROUP se ne bavi samo poslovanjem nekretninama. Fokusiramo se na stvaranje sigurnog okruženja pogodnog za obitelj. To je vidljivo u trajnoj predanosti održavanja stambenih jedinica nakon izgradnje, što je značajka koja ih izdvaja od ostalih investitora.

ZAŠTO ODABRATI PORTA SPLIT?

Porta Split nudi više od stanova srednje klase. Kvaliteta korištenih materijala je izuzetno visoka, od ventiliranih fasada do sustava vodenog podnog grijanja. Nadalje, klijenti imaju fleksibilnost u odabiru završnih materijala, prilagođavajući svoje domove osobnim preferencijama. Neke jedinice čak dolaze s privatnim vrtovima.

Porta Split projek; napredna tehnologija gradnje; stanovanje u Mejašima; Porta Split stanovi, Porta SPLIT project

MEJAŠI, GRAD SPLIT

Nekad zapuštena četvrt Mejaši, postala je razvijena četvrt, privlačeći mlade obitelji i investitore.
S nedavnim dolaskom modernih stambenih zgrada i nizom popratnih sadržaja – ljekarni, parkova, igrališta i škola – Mejaši imaju sve potrebno za život.

INFRASTRUKTURA ZA SUTRA

Možda jedna od najupečatljivijih karakteristika Mejaša je njegova infrastruktura.
Četvrt je povezana sa centrom Splita putem ‘Vukovarske ulice’, glavnu prometnicu koja se proteže do periferije grada.

Ovaj će razvoj dodatno pojednostaviti promet između Mejaša i ključnih lokacija u Splitu, uključujući trajektnu luku, željeznički i autobusni kolodvor. Osim toga, više gradskih autobusa prometuje u okrugu, a za one koji žele brz pristup drugim dijelovima Hrvatske, splitska obilaznica se povezuje s autocestom A1 u Dugopolju.

Porta Split projek; napredna tehnologija gradnje; stanovanje u Mejašima; Porta Split stanovi, Porta SPLIT project

POGODNOSTI I NAČIN ŽIVOTA

Jedna od značajnih prednosti stanovanja u stambenom kompleksu Porta Split je blizina bitnih sadržaja. Općina se može pohvaliti novoizgrađenom školom i modernom sportskom dvoranom. Nedavno je u novoizgrađenoj zgradi otvoren i Gradski vrtić „Pinokio” koji svojim mališanima nudi kvalitetan rani odgoj. Bujni park ispunjen sadržajima za najmlađe članove obitelji dodatno pridonosi obiteljskom okruženju Mejaša. I nemojmo zaboraviti shopping centar Mall of Split i City Center One Split, trgovački centar koji ne samo da pruža mnoge mogućnosti, kao i mogućnosti zapošljavanja.

ULAGANJE U BUDUĆNOST JE ULAGANJE U PORTU SPLIT

U našem kompleksu se vaša djeca mogu sigurno igrati u dobro održavanim parkovima te lako možete pristupiti bilo kojem dijelu grada. Kupujete projekt iza kojeg stoje godine stručnosti PORTA GRUPE u području nekretnina i predanost kvaliteti.

Porta Split projek; napredna tehnologija gradnje; stanovanje u Mejašima; Porta Split stanovi, Porta SPLIT project

ZAŠTO PORTA GRUPA?

Kombinacija rastuće četvrti, kredibiliteta dobro etabliranog developera kao što je PORTA GROUP i modernih pogodnosti koje pruža Porta Split čine neodoljiv paket za svaku hrvatsku obitelj koja želi osigurati prosperitetnu budućnost.

Okrug se iz zapuštenog područja pretvorio u mjesto koje vrvi životom i mogućnostima, što ga čini idealnim mjestom za ulaganje u nekretnine.

ZAKLJUČAK

Porta Split na Mejašima više je od stambenog kompleksa. To je utjelovljenje onoga što bi moderni život trebao biti – spoj pogodnosti, kvalitete i osjećaja zajednice.

Za hrvatske obitelji u potrazi za investicijom koja nudi ne samo financijski povrat već i obogaćeni životni stil, Porta Split by PORTA GROUP ne može proći.

JESTE LI SPREMNI UČINITI SLJEDEĆI KORAK KA OSIGURANJU BUDUĆNOSTI SVOJE OBITELJI? KONTAKTIRAJTE NAS DANAS DA OTKRITE KAKO PORTA SPLIT NA MEJAŠIMA MOŽE POSTATI VAŠ HRVATSKI DOM IZ SNOVA.