Lokacija - split

Smješten u blizini centra grada, projekt Porta Split nudi jednostavan pristup užurbanom srcu Splita.

Okrug opslužuju gradski autobusi broj 3, 6 i 18, koji omogućavaju izravnu povezanost s ostalim dijelovima grada.

Duga ‘Vukovarska ulica’ koja prolazi kroz četvrt omogućava brz pristup centru grada i spaja se na sam izlaz iz Splita, povezujući Mejaše sa srcem Splita kao I sa trajektnom lukom, te željezničkim i autobusnim kolodvorom.

Nekretnine u Splitu; Suvremeni Stanovi Porta Split; Split Lokacija Nekretnine, Porta SPLIT project

Mejaši su najveća gradska četvrt u Splitu koja se prostire na preko 360 hektara i dom je sve većeg broja stanovnika.
Susjedstvo Mejaša bilježi značajan rast, s brojnim novim stambenim zgradama.

Dok je prije bio poznat po nedostatku sadržaja i zapuštenosti, Mejaši su doživjeli izvanrednu transformaciju te su prepoznati kao područje razvoja I novih potencijala.

Kroz nekoliko godina, Mejaši su se preobrazili u samodostatan urbani hub, pri čemu je pristupačnost sadržaja poput ljekarne, nove škole s školskom dvoranom, parka te izgradnja najvećeg shopping centra u Dalmaciji – Mall of Split-a pridonijela njegovoj pristupačnosti I poželjnosti kao urbane lokacije.

Obitelji će cijeniti sadržaje poput dječjeg parka, igrališta i obližnjeg gradskog vrtića, što Mejaše čini idealnom lokacijom za udoban i obiteljski stil života. Sve navedene pogodnosti čine susjedstvo Mejaša odličnom lokacijom u kojoj možete stvoriti svoj dom.

Nekretnine u Splitu; Suvremeni Stanovi Porta Split; Split Lokacija Nekretnine, Porta SPLIT project

Obitelji će cijeniti pogodnost dječjih parkova, igrališta i obližnjeg gradskog vrtića, što Mejaše čini idealnom lokacijom za ugodan i obiteljski život.
Sve navedene pogodnosti čine susjedstvo Mejaša odličnom lokacijom u kojoj možete stvoriti dom!

Izvan granica Hrvatske, Sarajevo je od Splita udaljeno samo 240 km. Zacrtajte put do Beča, gdje kultura i povijest mame, 750 km od vašeg praga.

Prihvatite duh avanture na 870 km do Münchena, grada bogate tradicije. Ili se pak odvažite do Venecije, udaljene 640 km , gdje romantični kanali osvajaju dušu.

Ako vas privlačnost Budimpešte zove, ona se nalazi na 750 km udaljenosti od vašeg kućnog praga na Mejašima.