PORTA GROUP: IZGRADNJA INOVATIVNE BUDUĆNOSTI

PORTA GROUP je inovativna tvrtka koja se otisnula na hrvatsko tržište s više od 15 godina iskustva u izgradnji i upravljanju projektima.

Naša je misija stvoriti uspješne, vrhunske i pouzdane projekte koji postavljaju nove standarde za industriju gradnje.

Nastojimo biti partner od povjerenja za svakoga tko traži nekretninu za kupovinu u Hrvatskoj.

Naše temeljne vrijednosti sastoje se od  integriteta, poštovanja i povjerenja, osiguravajući da je svaki aspekt našeg poslovanja posvećen zadovoljstvu naših klijenata i poslovnih partnera.

Pozivamo Vas da istražite cijelu ponudu naših raznolikih projekata, kako biste što bolje razumjeli našu stručnosti i inovativnosti.

Za sveobuhvatan uvid u sve što nudimo posjetite našu glavnu mrežnu stranicu – www.portagroup.hr
Ako ste posebno zainteresirani za uvid u naš trenutni pothvat, izgradnju projekta Borik stambeni kompleks u slikovitom gradu Zadru, detaljnije informacije dostupne su na borik.portagroup.hr

Projekt Porta Split; O Nama Porta Group; Nekretnine Split; Porta Group Developer u Splitu., Porta SPLIT project

NAŠA MISIJA: POSTAVLJANJE NOVIH STANDARDA

U PORTA GROUP, održivost i poboljšanje kvalitete života lokalne zajednice u središtu su naših projekata.

Ovi vodeći principi oblikuju svaku fazu naših nastojanja, od preciznog planiranja do završnih faza izgradnje. Kao rezultat toga, naši projekti ostavljaju pozitivan, trajan učinak ne samo na one koji su izravno uključeni, već i na naš planet i njegovu budućnost.

ŠVICARSKA STRUČNOST, GLOBALNA PARTNERSTVA

Oslanjajući se na švicarsku stručnost, Porta Group surađuje s Ruetli Venture Capital Group (RVC Group), tvrtkom sa sjedištem u Švicarskoj koju su osnovali iskusni poduzetnici, dizajneri, inženjeri i voditelji projekata. Naše partnerstvo omogućuje nam isporuku isplativih i tehnološki naprednih projekata nekretnina, uz podršku globalne mreže partnera arhitekata, programera i proizvođača. Obilježje svjetski poznate švicarske kvalitete vidljivo je kroz naše projekte, od dizajna i inženjeringa do njihove finalizacije.

Projekt Porta Split; O Nama Porta Group; Nekretnine Split; Porta Group Developer u Splitu., Porta SPLIT project

TRAJNA KVALITETA I POVJERENJE

U PORTA GROUP cijenimo integritet u svim svojim nastojanjima. Naša stambena i poslovna rješenja izgrađena su da izdrže test vremena, nudeći trajne, visokokvalitetne i napredne nekretnine skrojene kako bi zadovoljile vaše jedinstvene potrebe. Naš kooperativni pristup izgrađen je na povjerenju, integritetu i međusobnom poštovanju, osiguravajući da svaka interakcija s nama bude pozitivno i ispunjavajuće iskustvo.

Ako tražite nekretninu u Hrvatskoj koja će postati vaš dom, dopustite nam da budemo vaš vodič.

U PORTA GROUP posvećeni smo pružanju iznimnih rješenja za nekretnine s integritetom i inovativnošću u svojoj srži.