OTKRIJTE PROJEKT PORTA SPLIT MODERNU SPLITSKU OAZU

Kvalitetne Nekretnine Split; Porta Split Stambeni kompleks -Moderne Stanovi Split;, Porta SPLIT project

Projekt Porta Split pažljivo je dizajniran imajući na umu rastuće potrebe stanovnika Splita. Kao dio perspektivne četvrti Mejaši, ovaj projekt odgovara na zahtjev za sigurnim i obiteljskim okruženjem.
Smješten među novoizgrađenom infrastrukturom, uključujući modernu školu, zeleni park i trgovački centar, naš projekt osigurava potrebne resurse za povećanje kvalitete življenja – na dohvat ruke.

Kvalitetne Nekretnine Split; Porta Split Stambeni kompleks -Moderne Stanovi Split;, Porta SPLIT project
Kvalitetne Nekretnine Split; Porta Split Stambeni kompleks -Moderne Stanovi Split;, Porta SPLIT project

Prednost projekta Porta Split ne leži samo u našoj predanosti kvalitetnoj gradnji, već I u našoj brizi za naše nekretnine i nakon završetka procesa izgradnje, pri čemu jamčimo bezbrižan način života za stanovnike kompleksa.
Ventilirane fasade i vodeno podno grijanje primjeri su našeg fokusa na kvalitetu i sigurnost. Štoviše, naša posvećenost udovoljavanju osobnim potrebama omogućuje klijentima da utječu na modulaciju jedinica te ukomponiraju svoje potrebe u stambeni prostor tijekom procesa izgradnje.

Također, nudimo mogućnost narudžbe I montaže namještaja i sve potrebne opreme izravno od nas, čime je proces useljenja maksimalno bezbolan.
Dok projekt Porta Split ponosno nosi švicarske korijene, integriran je u hrvatski kontekst – pružajući iskustvo življenja koje spaja švicarsku preciznost sa dinamičnim životom Splita.
Ovdje se bogato nasljeđe kvalitete susreće s živopisnom energijom Splita, stvarajući jedinstveno rezidencijalno iskustvo u jednom od najvećih hrvatskih gradova.

Ili odaberite zgraduispod

izuzetni stanovi za ugodan život

Za modernog stanovnika grada koji traži udobnost, stil i praktičnost bez kompromisa u kvaliteti, projekt Porta Split vasa je ulaznica za kvalitetnim življenjem u gradu pod Marjanom.

Pridružite nam se i podignite svoje životno iskustvo na novu razinu.

Imate pitanje? Slobodno nas kontaktirajte!

[cf7form cf7key="main_contacts_cr"]